bg en ro

Актуално

Гостите на хотела ползват полагащия се на всяка стая безплатен чадър в свободните зони на плажа. Възможност за ползване на шезлонг срещу допълнително заплащане.

НОВО ПРЕЗ СЕЗОН 2015

  • Кулинарни курсове за „скучаещи домакини" по правене на суши и френски макарони с майстор-сушист Атанасов и майстор-сладкар Секулидис в Албена. Положените от всеки участник усилия и труд ще бъдат „възнаградени" с признание-сертификат и дегустация. Срещу допълнително заплащане. За повече информация обърнете се към рецепция.
  • Дегустационни винени вечери с вина, произведени от масивите на Албена (Совиньон Блан, Шардоне, Вионие, Мускат) ще предлага на своите гости Винен Бар „Дионисий". Посетителите ще се запознаят с технологията и философията за направата на вината. Срещу допълнително заплащане. За повече информация обърнете се към рецепция.
  • Следобеден чай (High Tea) по стара английска традиция с богато разнообразие от ароматни чайове, английски курабийки „scones", домашно приготвени сладкиши, солени и сладки кексове, пасти и торти. Церемонията, наречена High Tea ще предлага и чаша шампанско или коктейл с шампанско, пунш, топъл шоколад, кафе. По стар английски обичай всичко това- сервирано на поставка на етажи. Услугата ще се предлага в панорамната кафе-сладкарница на 15-ти етаж на хотела. Срещу допълнително заплащане.
  • „Сладки" кулинарни пътувания из Стария континент в Панорамната Сладкарница на 15-тия етаж на хотел Добруджа. „Седмици" на "Торта Шварцвалд/ Чийзкейк с „rote Grütze" сос (сос от горски плодове) от Германия;  Узо-Фроузън Суфле или торта Спартак (Русия); Парфе с мед от българска казанлъшка роза (България); Тунизийска Баклава; Мус с бял шоколад, коантро и портокалова кора (за дамите) и още много други ще очакват гостите през лято 2015. Предвижда се в менюто да се създаде диетичен и диабетичен десерт на основата на стевията (от 100% натурален заместител на захарта). Срещу допълнително заплащане.
Всички права запазени © 2008 Хотел "Добруджа"
WIFI зона